Mailingmachines & Envelop-insertingmachines

CMC ontwerpt en produceert filmwrapping, paperwrapping en enveloppeersystemen op het hoogste niveau. Voor zowat elk probleem heeft CMC wel een oplossing op maat. De CMC machines zijn ontworpen vanuit een logische PC ADD sturing die als een meester over het hele proces waakt. CMC biedt u de meest productieve, betrouwbare en inventieve mailingmachines op de markt.

Film Wrapping
Automatische en modulaire folieverpakkingsmachines met een snelheid van 12.000 tot 30.000 st/u. De machines kunnen worden uitgerust met een verscheidenheid aan accessoires en Servo-gestuurde aandrijvingen die een ultieme flexibiliteit bieden. Geavanceerde bedieningselementen maken de machines geschikt voor de meest complexe "intelligente" taken.

Paper Wrapping
De CMC Papierwikkelmachines verwerken de moeilijkste producten tot 30.000 st/u. Het papier wordt om de inhoud gewikkeld, met lijm verzegeld en in afzonderlijke poststukken gescheiden met een uniek roterend snijmes. De perfecte producttracing en uitgebreid pakket aan intelligente opties maakt de meest complexe mailings mogelijk. De optionele “Windowmaker” stanst en plaatst een venster en een klep en maakt zo de perfecte envelop.

Combinatie Film / Paperwrapping
De CMC One is een machine die film & papier wrapping combineert. De servo-aandrijving biedt een uitgebreide waaier aan mogelijkheden.

Envelope inserting
De CMC envelope inserters zijn innovatief en eenvoudig te bedienen. Met snelheden tot 30,000 st/u. De documenten worden op een gepatenteerde manier in de envelop gebracht met de meest veeleisende controles.

Feeders & Stackers
Shuttle feeder, eerste pagina opener, rotary feeder, frictie feeder, Stackers, Pick&place feeders, autoloaders, bulkloaders, enveloppenfeeders.

Speciale toepassingen
Op maat gemaakte modules, transportsystemen, software en feeders voor toepassingen en verwerking van speciale producten.

PC ADD
PC_ADD Line Controller is de complete sturing van de machine voor data management, printerondersteuning, geavanceerde matching, selectiviteit, integriteit, postcode sortering, poststuk- en gebeurtenisregistratie.

File Name Size
CMC mailing 1000.66 KB Download