Boekbindsystemen

Wohlenberg boekbindsystemen te Verden bouwt sind 1982 hoogkwalitatieve garenloze bindmachines, verzamelmachines en driesnijders. Een brede range aan mogelijkheden, een aantal unieke optie zoals het VSS snijsysteem en automatisatie met ook voor perfectie maken van Wohlenberg een topmachine voor al uw garenloos bindwerk. Alle machines zijn beschikbaar met Hotmelt of PUR en een zeer uiteenlopende variatie aan opstellingen. Met snelheden van 2,000 tot 8,000 boeken/u en specifieke machines voor de digitale drukkers bieden zij u een oplossing in ieder segment.

SPRINTER
De universele en modulaire verzamelmachine voor katernen voor offline en inline productie in combinatie met alle Wohlenberg bindmachines.

QUICKBINDER
De flexibele bindmachine tot 2000ex/u. biedt een unieke diversiteit aan applicatietechnologie beschikbaar voor hotmelt en PUR of beide.

CITY E
De ideale machine voor frequente jobwissels en een hoge productiviteit tot 6000ex/u. Flexibiliteit voor afwerkingsbedrijven en drukkerijen.

VENTO
De Vento is een allrounder in het top performance segment tot 7000 ex/u. Flexibel voor een breed scala aan toepassingen.

KRF
Ril- en plow-foldsysteem voor inline of offline productie van gatefolded kaften. Alle formaataanpassingen zijn gemotoriseerd via Navigator.

VSS
Inline snijsysteem VSS voor productie van producten met gatefold kaften de producten worden in de klem gesneden en in 1 doorgang gebonden.

NAVIGATOR
Intelligent voorbereidingssysteem van de job, automatische instellingen van formaten, diktes en instellingen van alle machinecomponenten.

TRIM-TEC
Driesnijders met een hoge graad van automatisatie voor offline en inline productie. Verschillende formaten en snelheden van 500 tot 6,000 cycli.

Diversen
Inspectiesystemen, Gaasstation, Swiss-brochures, Otabind brochures, Pre-heaters, Boekblokfeeders, Boekzagen.

File Name Size
Wohlenberg VENTO 1.23 MB Download