PLATESENSE PREPRESS SYSTEMEN

manroland Benelux levert het totale Fujifilm PlateSense programma van Fujifilm.

Luxel Computer To Plate belichters voor vellenoffset en heat-set rotatie in combinatie met Superia Superia ZD procesvrije platen of het Superia “lo~chem” ZAC systeem.  XMF Workflow software en ColorPath kleurmanagement systemen maken het Fujifilm PlateSense programma compleet.

Voor krantenbedrijven en cold-set drukkerijen heeft Fujifilm een  op de sector gerichte totaaloplossing met platen, software, belichters en een breed programma drukkerijmaterialen.

Het Fujifilm PlateSense programma is ontwikkeld om samen met u een verdere optimalisering van uw drukkerij te bereiken en daarmee deze meer winstgevend te maken.

PlateSense is een compleet programma dat in 5 belangrijke gebieden tot besparingen leidt: materiaal, arbeid, energie, water en emissies. PlateSense wordt toegepast in het totale prodcutieproces met het doel effiency, snelheid en kwaliteit te verbeteren. 

Het werken met Fujifilm’s PlateSense wordt direct voor u vertaald in aanzienlijke en aantoonbare besparingen. Verbetering van het resultaat door meetbare verschillen in arbeid en materiaal gebruik. De kwaliteit en de milieu-voordelen zijn gegarandeerd zoals u van Fujifilm mag verwachten.

File Name Size
Platesense 2.22 MB Download