3B Format 20,000 SPH Sheetfed Litho Press

De ROLAND 700 EVOLUTION Speed heeft een strak, futuristisch uiterlijk en is opnieuw vanaf de basis ontworpen met de nieuwste technologieën, gericht op een ongeëvenaard niveau van efficiëntie, productiviteit, bediening en kwaliteit voor de drukkers. De ROLAND 700 Evolution Speed, ons vlaggenschip, is het racepaard van het 106-formaat voor de verpakkingsdrukkers en voor de grote commerciële oplagen. Met zijn wereldwijde bench-marking in inktunit technologie en met zijn innovatieve aandrijf- en lagertechnologie, bereikt de Speed snelheden tot 20.000 vel/uur. InlineColorPilot 3.0, InlineInspector 3.0, nieuwe PressPilot, IntegrationPilot plus, plaatwisselsystemen en Autoprint zijn slechts enkele kenmerken.

Downloads

File Name Size
ROLAND 700 Evolution 3.05 MB Download
Kenmerken & Voordelen
Simultane plaatwissel (SPL) en jobwisselprocessen
PPL-systeem voor lakmodule
Totale efficiëntie bij 20.000 vel/uur
Autoprint – Handenvrij en automatische jobverwerking
IntegrationPilot 2.0 – jobafhandeling op het hoogste niveau
Drukkwaliteit – ongeëvenaard

UITMUNTENDE PRESTATIE

Dankzij de SPL – Simultane Plaatwisseltechnologie van Manroland vinden het laden van de platen en het reinigen van de rubberdoeken gelijktijdig plaats, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen, een hogere productiviteit en een superieure drukkwaliteit.

Simultane Plaatwissel (SPL) zorgt voor een drastische vermindering van de omsteltijden. Plaatwissel en het wassen van drukcilinders en rubberdoeken kunnen gelijktijdig in alle drukeenheden in minder dan 4 minuten worden uitgevoerd.

Het DirectDrive-principe van Manroland heeft de capaciteit om vele functies tegelijkertijd uit te voeren, waardoor de ROLAND 700 Evolution de ideale keuze is voor korte productieruns. Het gelijktijdig uitvoeren van alle processen zoals het wassen van de rubberdoeken en de drukcilinders, het wisselen van de druk- en lakplaten, het wassen van de rollen en het op kleur komen zorgt voor een vermindering van de omsteltijden tot 60%. De DirectDrive heeft een ongeëvenaarde flexibiliteit. Twee aspecten van deze mogelijkheid zijn het drukbegin en de aanpassing van de drukbeeld-lengte. Geen enkele andere pers in de 70/100 formaatklasse kan dergelijke voordelen bieden.

HOOGSTE DRUKKWALITEIT

De uitstekende drukkwaliteit is van bij het begin een opvallend kenmerk van de ROLAND 700-serie. Zelfs na vele honderden miljoenen druks zijn de gebruikers nog steeds onder de indruk van de uitstekende afdrukkwaliteit. Vandaag de dag is dit niet veranderd; de nieuwe generatie ROLAND 700 Evolution overtreft alle andere merken.

Het TripleFlow inktwerk levert meer controle dan enige andere vergelijkbare technologie op de markt. Met drie verschillende inktstroommogelijkheden biedt het in een handomdraai een hoge kleurconsistentie voor de hele run en een drastische besparing van de inschiet.

InlineInspector 3.0 Naarmate de druksnelheden toenemen, neemt ook de uitdaging toe om de drukkwaliteit vel per vel op een constant hoog niveau te houden. De InlineInspector detecteert zelfs de kleinste spanjolen, spatten, krassen, vouwen, strepen, vuil of vlekken net zo betrouwbaar als hij kleurafwijkingen of substraatdefecten detecteert.

InlineColorPilot 3.0 meet en controleert het register en de kleur automatisch, zonder dat er een blad uit de uitleg hoeft te worden getrokken. Dit bespaart tijd en inschiet, verbetert de kleurstabiliteit en biedt een volledige documentatie van de productierun.

MANROLAND STEEKT ER BOVENUIT

Betreed de Manroland wereld van de fascinerende inline effecten met de OnePass technologie. Creëer emoties met opvallende effecten en coatings die uw werk tot leven brengen. De ROLAND-pers biedt end-to-end oplossingen en een blijvende superieure kwaliteit. InlineCoating, InlineImpress en onze InlineFoiler, onze koude folie toepassing, leveren overweldigende effecten op. Of het nu gaat om de vervanging van gemetalliseerde substraten of om de extra glans op het blad, de ontwerpmogelijkheden zijn enorm, bijna onbeperkt en bieden u de mogelijkheid om u van uw concurrenten te onderscheiden met deze uitzonderlijke toegevoegde waarde.

OPTIMALISEER UW INVESTERING

Wanneer u investeert in wat velen beschouwen als 's werelds beste pers, is Manroland er om ervoor te zorgen dat uw investering het hoogst mogelijke rendement oplevert, jaar na jaar.

Ons all-inclusive ProServ 360° Performance programma van twee jaar levert een maximaal rendement voor de investering van onze klanten en zorgt ervoor dat uw pers uiterst efficiënt en maximaal up-time draait. 

Met een 24/7 service op afstand, regelmatige inspecties en onderhoud, prestatieanalyses, directe toegang tot onze experts in Duitsland en originele fabrieksonderdelen waarvan alleen wij de know-how hebben, zijn onze diensten ongeëvenaard.

TECHNOLOGIE WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Met productietoleranties tot 30 keer nauwkeuriger dan de dikte van een mensenhaar is uw ROLAND-pers gebouwd met de precisie van een Zwitsers horloge. Daarom wordt de bouw- en drukkwaliteit van ROLAND-persen alom erkend als maatstaf.

Van veelvoudige korte runs per dag tot grote vouwkartonruns die morgen klaar moeten zijn, dit zijn slechts enkele van de zware eisen die aan een drukpers worden gesteld. 

In een snel veranderende en concurrerende markt die de hoogste eisen stelt aan drukkwaliteit, snelheid en doorlooptijden, combineert de ROLAND Evolution de onovertroffen uitmuntende topkwaliteit van offsetdruk met lagere productiekosten.

Technische specificaties

ROLAND 700 Evolution SPEED R705 LV HS

Snelheid

  • Vellen per uur

    20.000

3B Formaat

  • Papierformaat

    750 x 1050 mm
  • Drukformaat

    715 x 1030 mm
  • Plaatformaat

    785 x 1040 mm

Materiaaldikte

  • 0.09 - 0.7 mm

Sokkel

  • Hoogte

    334mm or 667mm

Contact Us

Your registration has been sent.