3B & 3B PLUS Format Sheetfed Litho Press

La ROLAND 700 EVOLUTION Elite, primée pour son look élégant et futuriste, est dotée de nombreuses nouvelles caractéristiques technologiques qui offrent aux imprimeurs des niveaux d'efficacité, de productivité et de qualité sans précédent. Largement reconnue comme le modèle phare de la famille Evolution, la ROLAND 700 Evolution Elite est le pur-sang des presses 3B et 3B Plus pour l'emballage et les applications commerciales.

Downloads

File Name Size
ROLAND 700 Evolution 3.05 MB Download

Qu'il s'agisse de la technologie de l'unité d'encrage, qui fait référence dans le monde entier, ou des avancées écologiques grâce à la technologie innovante de l'entraînement et des roulements, l'Elite dépasse de loin toutes les autres presses de 18.000 feuilles/heure. InlineColorPilot 3.0, InlineInspector 3.0, le nouveau PressPilot, IntegrationPilot plus, les systèmes de changement de plaques et Autoprint ne sont que quelques-unes de ses caractéristiques. Un nouveau système de retournement à un seul tambour, peu encombrant et pouvant atteindre une vitesse de 16.000 feuilles/heure, est disponible en option.

Fonctionalités et Avantages
Interface utilisateur ergonomique avec écrans tactiles
Technologie Direct Drive
Rendement total à 18.000 feuilles/heure
Unités d'alimentation, de distribution et de mouillage spécialement conçues pour la production à grande vitesse
Parmi les caractéristiques uniques, citons le système d'encrage TripleFlow, la compensation intelligente de la vitesse des unités d'encrage et de mouillage, les solutions anti-ghosting efficaces
Format de feuille 3B Plus 780 x 1.050 mm en option pour un maximum d'images multiples

UITMUNTENDE PRESTATIE

Dankzij Manroland's Simultaneous Automation lopen de essentiële omstelstappen zoals de plaatwissel en het wassen van de rubberdoeken en de drukcilinders simultaan. De omstelfunctie in AutoPrint realiseert een jobwissel in minder dan 4 minuten.

Het DirectDrive-principe van Manroland automatiseert verder alle persprocessen en zorgt voor een indrukwekkende vermindering van de omsteltijd tot 60%, inclusief de unieke mogelijkheid om de drukbeeldlengte tijdens productie aan te passen, waardoor de ROLAND 700 Evolution de ideale keuze is in het 70/100-formaat voor korte productieruns.

HOOGSTE DRUKKWALITEIT

De uitstekende drukkwaliteit is van bij het begin een opvallend kenmerk van de ROLAND 700-serie. Zelfs na vele honderden miljoenen druks zijn de gebruikers nog steeds onder de indruk van de uitstekende afdrukkwaliteit. Vandaag de dag is dit niet veranderd; de nieuwe generatie ROLAND 700 Evolution overtreft alle andere merken.

Het TripleFlow inktwerk levert meer controle dan enige andere vergelijkbare technologie op de markt. Met drie verschillende inktstroommogelijkheden biedt het in een handomdraai een hoge kleurconsistentie voor de hele run en een drastische besparing van de inschiet.

InlineInspector 3.0 Naarmate de druksnelheden toenemen, neemt ook de uitdaging toe om de drukkwaliteit vel per vel op een constant hoog niveau te houden. De InlineInspector detecteert zelfs de kleinste spanjolen, spatten, krassen, vouwen, strepen, vuil of vlekken net zo betrouwbaar als hij kleurafwijkingen of substraatdefecten detecteert.

InlineColorPilot 3.0 meet en controleert het register en de kleur automatisch, zonder dat er een blad uit de uitleg hoeft te worden getrokken. Dit bespaart tijd en inschiet, verbetert de kleurstabiliteit en biedt een volledige documentatie van de productierun.

MANROLAND STEEKT ER BOVENUIT

Betreed de Manroland wereld van de fascinerende inline effecten met de OnePass technologie. Creëer emoties met opvallende effecten en coatings die uw werk tot leven brengen. De ROLAND-pers biedt end-to-end oplossingen en een blijvende superieure kwaliteit. InlineCoating, InlineImpress en onze InlineFoiler, onze koude folie toepassing, leveren overweldigende effecten op. 

Of het nu gaat om de vervanging van gemetalliseerde substraten of om de extra glans op het blad, de ontwerpmogelijkheden zijn enorm, bijna onbeperkt en bieden u de mogelijkheid om u van uw concurrenten te onderscheiden met deze uitzonderlijke toegevoegde waarde.

OPTIMIZING YOUR INVESTMENT

Wanneer u investeert in wat velen beschouwen als 's werelds beste pers, is Manroland er om ervoor te zorgen dat uw investering het hoogst mogelijke rendement oplevert, jaar na jaar.

Ons all-inclusive ProServ 360° Performance programma van twee jaar levert een maximaal rendement voor de investering van onze klanten en zorgt ervoor dat uw pers uiterst efficiënt en maximaal up-time draait. 

Met een 24/7 service op afstand, regelmatige inspecties en onderhoud, prestatieanalyses, directe toegang tot onze experts in Duitsland en originele fabrieksonderdelen waarvan alleen wij de know-how hebben, zijn onze diensten ongeëvenaard.

TECHNOLOGIE WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Met productietoleranties tot 30 keer nauwkeuriger dan de dikte van een mensenhaar is uw ROLAND-pers gebouwd met de precisie van een Zwitsers horloge. Daarom wordt de bouw- en drukkwaliteit van ROLAND-persen alom erkend als maatstaf.

Van veelvoudige korte runs per dag tot grote vouwkartonruns die morgen klaar moeten zijn, dit zijn slechts enkele van de zware eisen die aan een drukpers worden gesteld.  

In een snel veranderende en concurrerende markt die de hoogste eisen stelt aan drukkwaliteit, snelheid en doorlooptijden, combineert de ROLAND Evolution de onovertroffen uitmuntende topkwaliteit van offsetdruk met lagere productiekosten.

Technische specificaties

ROLAND 700 Evolution R708 LTTLV Inline Foiler

Snelheid

 • Vellen per uur

  16.000 of 18.000
 • In de recto-versomodus

  16.000

3B formaat

 • Papierformaat

  750 x 1050 mm
 • Drukformaat

  715 x 1030 mm
 • Plaatformaat

  785 x 1040 mm

Materiaaldikte

 • (breedste scala in de markt)

  0,04 - 1,0 mm

3B plus formaat

 • Papierformaat

  780 x 1050 mm
 • Drukformaat

  770 x 1040 mm
 • Plaatformaat

  850 x 1050 mm

Sokkel

 • Hoogte

  334mm of 667mm

Contact Us

Your registration has been sent.