Fremstilling

Manroland Sheetfed har sit 6,6 hektar store hovedkontor og støberi i Offenbach nær den tyske by Frankfurt. Det er her, Manroland udfører forsknings- og udviklingsaktiviteter og huser det dedikerede Print Technology Center - anerkendt globalt som kompetence- og ekspertisecenter.

Det 54.835 m2 store støberi er designet som en integreret produktionsfacilitet, hvilket sparer værdifuld tid i koordineringen af støbning og fremstilling. Det giver meget hurtigere forarbejdningstider, hvilket til gengæld giver lavere omkostninger og reducerede udgifter for kunderne.

Det dedikerede Print Technology Center er centrum for mange af branchens førende forskere, fagteknikere, specialister og andre professionelle folk. I mere end 25 år har centret været vært for en lang række foreningskonferencer, tekniske møder og åbent hus arrangementer, hvor gæstebogen efterfølgende fungerer som en slags "hvem er hvem" inden for trykkeribranchen. Det er en vigtig ressource for Manroland, som gør dem i stand til at teste de seneste løsninger og teknologier, mens de fortsætter med at bringe nye standarder inden for verdensomspændende trykindustri. Det er også stedet, hvor potentielle kunder kan udføre deres egen produkt-research, pilot-teste og uddanne operatører på de nyeste avancerede ROLAND trykmaskiner.

Ydermere anerkender Manroland sin erfarne medarbejderstab som sin dyrebareste ressource, og værdsætter den store stolthed, medarbejderne har over for selskabets lange tradition med trykteknik i særklasse. En forpligtelse til en løbende ordning om lærepladser sikrer også, at der vil være en reserve af højtuddannede teknikere og fagfolk i fremtiden til fortsat at køre industrien videre.