Proizvodnja

Sjedište i pogoni Manroland Sheetfed-a rasprostiru se na 6,6 ha površine u Offenbachu u blizini Frankfurta. Ovdje se odvijaju sve djelatnosti istraživanja i razvoja, a tu je i dom Manroland Print Technology centra - globalno priznatog kao centra izvrsnosti i industrijske ekspertize.

Pogon od 54.835 m2 izgrađen je kao integrirani proizvodni pogon koji štedi dragocjeno vrijeme koordinacije između raznih faza proizvodnje. To omogućava bržu obradu što u konačnici rezultira nižim troškovima kao i nižom cijenom za kupca.

Print Technology Centar je inkubator za mnoge vodeće istraživače, tehničare, stručnjake i ostale profesionalce uključene u istraživanje i razvoj novih tiskarskih tehnologija. Već više od 25 godina ugošćuje različite strukovne konferencije, skupove tehničara i organizira dane otvorenih vrata, a njegova knjiga gostiju predstavlja pravi "Tko je tko u svijetu tiskarstva". To je vrlo bitan resurs koji mu omogućava testiranje najnovijih rješenja i tehnologija kojima Manroland nastavlja postavljati nove standarde u svijetu tiskarstva. To je također mjesto na kojemu potencijalni kupci mogu provoditi istraživanje vlastitih proizvoda, testirati ih te sudjelovati u obuci za rukovanje na najnovijim ROLAND strojevima.

Osim toga, Manroland iskustvo svojih zaposlenika smatra svojim najdragocjenijim resursom, cijeneći njihov doprinos dugoj tradiciji inženjerske izvrsnosti kompanije. Obveza stalnog usavršavanja također osigurava da i u budućnosti bude dovoljno osposobljenih inženjera i majstora koji će svoju branšu i nadalje voditi prema napretku.