Wasmiddelen

printcom® wasmiddel

De voordelen van strenge tests. Onder de proces-compatibele systeemcomponenten, spelen wasmiddelen een belangrijke rol. De keuze van het juiste wasmiddel heeft een grote invloed op de drukkwaliteit en de kosten van het gehele drukproces. Het krachtige wasmiddel printcom® wash heeft schitterende resultaten behaald tijdens de verschillende stappen van onze strenge tests.

Dubbel testen voor betere resultaten. Naast de FOGRA-certificering, zijn de printcom® producten onderworpen aan een tweede reeks tests om er zeker van te zijn dat zij uiterst geschikt zijn voor gebruik met Manroland Sheetfed persen. Dit garandeert optimale procesomstandigheden en voorkomt beschadiging van de pers bij grote oplages. Zonder te overdrijven, kunnen de testresultaten van het premium product als sensationeel worden omschreven. Hierna vindt u een overzicht van de uitzonderlijke kwaliteiten.

  • Multifunctioneel: rubberdoeken, cilinders of inktrollen, wassystemen met borstels of met rakels – printcom® wash levert de beste resultaten op.
  • Economisch: de uitzonderlijke reinigingskracht houdt in dat u lang doet met weinig product.
  • Niet schurend: de combinatie van zachte wasmiddelen verlengt de intervallen tussen de onderhoudsbeurten.
  • Stabiel: de hoge stabiliteit van de emulsie, vereenvoudigt de handling.
  • Residuvrij: zeer goede floweigenschappen dank zij een efficiënte dispersie van het vuil.
  • Voordeel: optimale wasresultaten met kortere wastijden en langere intervallen tussen de wasbeurten.