Speciale Chemie

Om het hoogste niveau van persprestatie en -bescherming te bekomen, is het een absolute vereiste om te beschikken over een systeem van procescompatibele componenten. Om die reden biedt printcom® een uitgebreid portfolio gecertificeerde en speciale chemie voor uw pressroom.

De speciale printcom® chemie is specifiek ontworpen om met andere printcom® producten te werken om het volledige proces aan te vullen. Alle producten werden grondig getest om hun compatibiliteit met alle courante pressroom producten te verzekeren, waarbij er een volledige harmonie wordt verzekerd tussen alle consumables. Onze uitgebreide tests - zowel in labo als in the field - hebben bewezen dat het gebruik van printcom® speciale chemie de levensduur van andere pressroommaterialen zoals rubberdoeken, rollen en perscomponenten kan verlengen, wat op zijn beurt resulteert in verminderde bedrijfskosten en verhoogde beschikbaarheid van de pers.

printcom® stimuleert eveneens de prestaties tegen een redelijke prijs. De speciale printcom® chemie zal de effectiviteit en de opbrengst verhogen, de pers met minder kosten in topvorm houden en een positieve invloed hebben op het milieu.