ColorPilot - nejrychlejší a nejúčinnější způsob měření barvy

Systémy měření barev jsou pro standardizované tiskové procesy nezbytně důležité. Čím rychleji pracují, tím větší jsou časové i nákladové úspory. Řada ColorPilot společnosti Manroland Sheetfed vám nabízí nejrychlejší dostupný systém správy barev.

ColorPilot je velmi účinný, celý měřicí proces trvá pouze několik sekund a měří denzitometrické a kolorimetrické hodnoty při jediném průchodu.

ColorPilot a Inline ColorPilot – inteligentní měření barev

Okamžitě po spuštění skenuje motorem poháněný systém ColorPilot celý barevný kontrolní proužek, odesílá denzitometrické a kolorimetrické hodnoty do ovládací konzoly a poskytuje tiskařům veškeré informace, které potřebují k řízení systému.

Automatický měřicí proces Inline ColorPilot měří denzitu barvy při plné výrobní rychlosti bez nutnosti vytahování archů ze stroje – šetří čas, zlepšuje stabilitu barev a snižuje makulaturu u přípravy a tisku zakázky.

Multifunkční prvky

S vhodným volitelným příslušenstvím mohou být systémy ColorPilot a Inline ColorPilot vybaveny následujícími doplňkovými výrobními funkcemi:

  • okBalance® software doplňuje řízení denzity barev systémem ColorPilot o kontrolu vyvážení šedé barvy – zajišťuje nejvyšší možnou stabilitu za chodu
  • ProcessMonitor zobrazuje analýzu každého tištěného archu v reálném čase podle normy ISO 12647-2. Denzita, kolorimetrické hodnoty, odchylka delta E, nárůst bodu, trapping a vyvážení šedé jsou vyhodnocovány a zobrazovány graficky
  • ROLAND InlineRegister umožňuje plně automatické měření a řízení registru. Jelikož řízení registru probíhá během řízení barvy, není nutný žádný další čas procesu přípravy – významné snížení času a makulatury

Pokud potřebujete více informací, obraťte se na naše místní zastoupení.

**Speciální nabídka!**

Pro bezplatnou konzultaci s vaším místním konzultantem divize tiskových služeb společnosti Manroland Sheetfed >>klikněte zde. Akceptování nabídky musíme obdržet do 30. září 2014.