Servisni paketi

Da bi se proizveo možda i najprecizniji stroj na svijetu, posebnu pažnju treba posvetiti sitnicama. Među njih spadaju ključni dijelovi svih naših strojeva s tolerancijom od samo 4 mikrona – precizniji i od švicarskih satova, a i do 30 puta tanji od ljudske vlasi.

Jedan od najvažnijih čimbenika besprijekornog otiska je ispravan prijenos arka kroz stroj. Upravo se kod prijenosa arka zahtijeva najveća preciznost. Samo sigurno zatvaranje hvataljki osigurava minimalna odstupanja registra. Svojim servisnim paketima možemo Vam pomoći održati kvalitetu otiska tijekom cijelog životnog vijeka Vašeg stroja.

Servisni paketi su prilagođeni trenutnom stanju dijelova Vašeg stroja i nude jedinstveni odnos cijene i kvalitete.

S našim servisnim paketom „hvataljke“ procjenjujemo stanje prijenosa arka na Vašem stroju. Provjeravamo i analiziramo istrošenost svih dijelova koji mogu imati znatan utjecaj na prijenos arka, počevši s registrom ulaganja preko tiskovnih jedinica i transfertera pa sve do izlaganja. Na temelju naše dijagnoze izrađujemo servisni paket prilagođen Vašem stroju. Takav paket je cjenovno znatno povoljniji u usporedbi s pojedinačnom nabavom dijelova. Prije i nakon ugradnje testiramo registar što jamči da je on optimiziran.

Upravo zbog toga možete očekivati više od 600 milijuna besprijekornih otisaka tijekom životnog vijeka Manroland Sheetfed stroja.

Poželite li i Vi smanjiti svoje troškove, obratite se svom lokalnom Manroland partneru.