Manroland Sheetfed livreaza si in 2013

Manroland Sheetfed Gmbh, producatorul german de masini de tipar, salvat acum 2 ani de zile din insolventa de catre industriasul britanic Tony Langley, a inchis exercitiul financiar la 31 Decembrie 2013 cu profit.

Langley Holdings plc va raporta saptamana viitoare faptul ca Manroland Sheetfed Gmbh a indeplinit integral toate asteptarile privind obtinerea unui mic profit, cu vanzari de 314 mil.€, in urma restructurarilor finalizate in anul 2012. Considerand schimbarile interne, producatorul de echipamente contribuie cu aproximativ 10 mil.€ la profitul inainte de impozitare al grupului (90.4 mil.€).

Manroland Sheetfed Gmbh a livrat in anul 2013 peste 100 de masini de tipar noi ( peste 528 grupuri de tipar). Directorul de Vanzari, Dr. Peter Conrady: “Suntem incantati de aceste rezultate obtinute, nu cu mult peste asteptarile bugetate. Am reusit sa obtinem o cifra de afaceri mai mare decat cea bugetata de 300 mil.€, in acelasi timp cu un profit operational, ceea ce nu poate fi decat o situatie foarte buna”.

In cadrul unui discurs webex si un interviu acordat in presa europeana in cursul lunii Decembrie 2013, CEO – ul Rafael Penuela a afirmat faptul ca strategia companiei a fost concentrarea pe proprii clienti existenti, pe cresterea productivitatii acestora si descresterea costurilor. In perspectiva anului 2014, Dl. Penuela a afirmat faptul ca strategia de ajutor a propriilor clienti din punct de vedere al cresterii competitivitatii acestora ramane in continuare in centrul preocuparilor si eforturilor Manroland Sheetfed Gmbh.