ColorPilot – nopein ja tehokkain tapa värin mittaukseen

Vakioidussa painoprosessissa värin mittaaminen on elintärkeää. Mitä nopeammin laite toimii, sitä enemmän säästät aikaa ja rahaa. Manroland Sheetfedin valmistama ColorPilot tuoteperhe tarjoaa sinulle nopeimman saatavilla olevan värinmittaus järjestelmän.

ColorPilot on huipputehokas; koko mittausprosessi vie vain muutaman sekunnin, densitometriset ja colorimetriset arvot saat yhdellä mittauksella

ColorPilot ja InlineColorPilot – älykäs värin mittaaja

Heti käynnistyttyään moottorisoitu ColoPilot automaattisesti skannaa koko väristripin lähettäen densitometriset ja colorimetriset arvot ohjauspöydälle, tarjoten kaiken järjestelmän kontrolloinnissa tarvittavan tiedon.

Inline ColorPilot on automaattinen mittaus järjestelmä, joka mittaa värin densiteettiä täydessä tuotantonopeudessa ilman näytearkin ottoa, säästäen aikaa, parantaen värin tasapainoa ja vähentäen hukka-arkkien määrää työnvaihdon aikana.

Seuraavat ohjelmistot ovat saatavina lisävarusteina:

  • okBalance® harmaatasapainoon perustuva mittaus ja säätö
  • ProcessMonitor painoprosessin tosiaikainen analysointi, joka perustuu ISO 12647-2 standardiin. Graafinen arviointi ja näyttö värin densiteetille, colorimetrisille arvoille, delta E muutoksille, pisteenkasvulle, värin tarttuvuudelle ja harmaatasapainolle.
  • ROLAND InlineRegister täysin automaattinen rekisterin säätö, samanaikainen toiminto värin säädön kanssa.

Ota yhteyttä paikalliseen edustajaan saadaksesi lisätietoa.

**Special Offer!**
saadaksesi ilmasta konsultointia >>klikkaa tästä. Order intake to be received by September 30, 2014