ColorPilot – най-бързият, най-ефикасният начин за измерване на цвета

Системите за измерване на цвета са от жизненоважно значение за да се стандартизира печатният процес. Колкото по-бързо работят те, толкова по-вече спестявате време и пари. Фамилията на ColorPilot от Manroland Sheetfed ви предлага най-бързата налична система за управление на цвета.

ColorPilot е много ефективен; целият процес на измерване отнема няколко секунди, измервайки денситометрични и колориметрични стойности с едно преминаване.

ColorPilot и Inline ColorPilot – интелигентно измерване на цвета

Веднага след началото моторизирания ColorPilot автоматично сканира цялата цветна контролна скала, изпращайки денситометрични и колориметрични стойности до централната конзола, осигурявайки на печатарите цялата информация, от която се нуждаят за да контролират системата.

Inline ColorPilot е автоматичен измервателен процес, измерващ плътността на мастилото при пълна скорост на производство без необходимост от изваждане на листа от машината – спестява се време, подобрява се стабилността на цвета и се намалява макулатурата по време на подготовките и смяната на поръчките.

Мултифункционални характеристики

С правилните опционални добавки, ColorPilot и Inline ColorPilot могат да бъдат оборудвани със следните допълнителни производствени функции:

  • okBalance® софтуер за допълване на контрола на плътността на доказано твърдо мастило в системата ColrPilot с контрол на сивия баланс – осигурявайки най-висока възможна стабилност по време на печат
  • ProcessMonitor показва в реално време анализ на всеки печатан лист съгласно ISO 12647-2. Оценени и графично показвани са плътност, колориметрични стойности, delta E отклонение, нарастване на точката и сивия баланс.
  • ROLAND InlineRegister позволява напълно автоматично измерване и контрол на пасера. Тъй като контрола на пасера става по време на контрола на цвета, не е необходимо допълнително време за подготовка – значително намаляване на време и макулатура.

Свържете се с вашия местен офис за повече информация.

**Специална оферта!**

За безплатна консултация с вашия местен Manroland Sheetfed PrintServices консултант
>>натиснете тук. Поръчката да бъде получена до 30 Септември 2014.