ColorPilot – a színmérés leggyorsabb és leghatékonyabb módja

A színmérő rendszerek alapvető fontosságúak a nyomtatási folyamat szabványosításához. Minél gyorsabban működnek, annál több időt és pénzt lehet velük megtakarítani. A Manroland Sheetfed ColorPilot családja az elérhető leggyorsabb színkezelő rendszer.

A ColorPilot annyira hatékony, hogy a teljes mérési folyamat mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, egy menetben szolgáltatva denzitási és spektrofotométeres adatokat.

ColorPilot és Inline ColorPilot – az okos színkezelő megoldás

A motorral mozgatott ColorPilot automatikusan szkenneli a színellenőrző csíkot és denzitometriai valamint spektrofotométeres értékeket küld a vezérlőpultra, a rendszer vezérléséhez szükséges minden információt megadva a gépmesternek.

Az Inline ColorPilot teljes nyomtatási sebesség mellett automatikusan végzi el a festékdenzitás mérését, ellenőrzőív kivétele nélkül – ezzel időt takarít meg, javul a színtartás és csökken a selejt a munkák váltása és a beigazítások során.

Választható funkciók

Megfelelő eszközökkel a ColorPilot és az Inline ColorPilot a további kiegészítésekkel bővíthetők:

  • Az okBalance® szoftver a ColorPilot rendszer festékdenzitás-vezérlését egészíti ki szürkeárnyalat-vezérléssel – biztosítva a legmagasabb minőségű színtartást.
  • A ProcessMonitor azonos idejű elemzését szolgáltatja minden egyes nyomtatott ívnek az ISO 12647-2 szabvány szerint. A denzitási, spektrofotométeres, delta E eltérési, pontnövekedési, rátöltési és szürkeegyensúly adatokat kiértékeli, és grafikusan ábrázolja.
  • A ROLAND InlineRegister a regiszter helyzetének automatikus mérését és vezérlését teszi lehetővé. A regisztervezérlés egyszerre történik a színvezérléssel, nincs külön időigénye a beigazítás során – ezáltal jelentős idő és papírselejt megtakarítás érhető el.

További információért lépjen kapcsolatba helyi irodánkkal.

**Speciális ajánlat!**
A Manroland Sheetfed PrintServices tanácsadójával ingyenes konzultációért >>kattintson ideAz akció 2014. szeptember 30-ig tart.