Service

printservices®

Rekening houdend met de steeds hevigere competentie, wordt er van offsetpersen verwacht dat zij meer kunnen dan ooit tevoren. Zij moeten niet enkel zeer betrouwbaar zijn en consistent in hun prestaties, zij moeten eveneens in staat zijn om tegemoet te komen aan nieuwere en grotere behoeften van kopers van drukwerk. Professionele service en ondersteuning van de fabricanten zijn vitaler dan ooit door te garanderen dat productiestilstanden, veroorzaakt door machinebreuken, tot een absoluut minimum worden herleid.

“Wij kopen geen persen, wij kopen prestaties”. Deze eenvoudige maar krachtige stelling vat de filosofie van Manroland Sheetfed samen. De levering van prachtig ontworpen, state-of-the-art apparatuur is slechts een onderdeel van een complete service die als doel heeft drukkerijen een hoger niveau van productiviteit te laten bereiken en de hoogst mogelijke ROI.

Klanten hebben toegang tot de brede kennis en expertise van drukconsultants van Manroland. Hun uitgebreide ervaring kan uitgeoefend worden op elk stap van de drukproductie, gaande van oprichting van de fabriek tot training van de staffleden, om er verder voor te zorgen dat de business van hun klanten een maximale productiviteit blijven garanderen.